Pagina's

donderdag 1 juli 2010

Weer een drukke planning voor komend weekend!

Terwijl ik in de les zit kan ik mooi even mijn site bijwerken...

Over mijn lessen gesproken, ik volg dus Intellectual Property, waar ik nog veel voor moet doen en erg interessant is, maar ook International Relations. Over dat laatste vak ben ik erg enthousiast. Zeer interessante onderwerpen en een leuke, inspirerende professor (zie foto’s).
Leuk detail is dat twee de Russische spionnen hier in Cambridge zijn opgepakt terwijl ik in de klas zat, twee straten verderop, letterlijk!

Voor beide vakken komen de mid terms overigens alweer in zicht. Halverwege juli is het al zover. Over twee weken dus. Inmiddels voel ik dus enige druk opkomen, die ik ook wel nodig ga hebben om mezelf aan te zetten tot studeren.

Helaas echter, zullen wij het komend weekend zeer druk hebben. Wij hebben ons opgeofferd om donderdag een leuke muzikale avond te hebben (some of you cracked my code...) en vrijdag t/m dinsdag verblijven wij 4 nachten en 5 dagen in New York City: Manhattan. Om de hoek van het Empire State Building, vlak bij Times Square, op een redelijke plek dus...

Hou m’n site dus weer goed in de gaten, want komend weekend zullen we waarschijnlijk weer veel beleven!!

1 opmerking:

  1. Hoi Jessica. Ik ben ook geïnteresseerd om naar Harvard te gaan voor de Summer school. Zou ik je een aantal vragen mogen stellen hierover?

    BeantwoordenVerwijderen