Pagina's

vrijdag 9 juli 2010

NYC, Cambridge, Cape Cod, World Cup, Midterms, Washington, Philadelphia, druk?

Ja back in Boston (eh, Cambridge!).
Nog even verslag van onze laatste dag New York, waar de foto’s ook inmiddels van online staan.
Na het uitchecken zijn we nog de stad in geweest en hebben wederom nog even kunnen winkelen. Op tijd natuurlijk weer terug om de halve finale van Oranje te kunnen bekijken. Wat bleek, zaten we verdorie op die ene plek in de wereld waar het signaal uitviel. Lekker dan, als sportcafe zijnde, dat al je (zeker 10) screens uitvallen!
Na een kwartier waren we toch nog op tijd om de streep van Van Bronckhorst te zien. Vond wel dat de rest van het publiek in de kroeg matig enthousiast was. Dat veranderde dan ook bij de 1-1.
Toen hadden we het helemaal gehad en zijn een paar straten verderop bij een bekende barman (zie foto’s) oranje gaan kijken.
Leuk dat die barman ook groot fan is van het Nederlands elftal en dus volledig in tenue achter de bar stond. Daar zat ik dan voetbal te kijken tussen de mannen. Die waren heel ergens anders mee bezig, ik citeer (zonder namen te noemen..): ‘Sneijder’s wife is hot!’, ‘No, Van der Vaart’s wife is hot!!’.
Tsja.... ;-)!
Na het “voetbal kijken” de taxi gepakt, koffers opgehaald en de bus in gegaan. We waren laat bij de bus en hadden de zitplaatsen niet meer voor het kiezen. Vier uur lang naast een stinkende kerel zitten is dan toch wat minder kan ik je vertellen...
Maar we zijn weer terug in Cambridge! En ook door de week zitten we niet stil (inderaad, van het studeren is nog weinig gekomen).
Zo komen we net terug van college, daarna 7km gelopen en gaan zo koken. Voor morgen is er weer een auto gehuurd waarmee we morgen naar Cape Cod zullen vertrekken. Dat is een soort schiereiland van Massachusetts en schijnt erg mooi te zijn. De Kennedy’s hebben er onder andere hun vakantieverblijf.
Toch maar eens bekijken dus. Zondag staat natuurlijk ook hier de finale op de agenda! In verband met midterms van komende week gaan we dit weekend eens niet uitgebreid weg en zullen we ons eens mengen onder de (deels Nederlandse en Spaanse) studenten in een kroeg in Boston.
Wij hebben onze vuvuzela inmiddels binnen (oranje natuurlijk). Ik heb al aardig geoefend en krijg er behoorlijk wat decibellen uit! Ze zullen het dus weten zondag!
Maandag en woensdag heb ik mijn mid terms. Dat wordt nog een aardige uitdaging aangezien ik echt nog maar amper begonnen ben met de stof! Maar geen zorgen, het weekend erop staat er weer genoeg op de planning. Vanaf donderdag zullen we naar het zuiden vertrekken, waar wij tot en met dinsdag in Washington en Philadelphia zullen verblijven. Ook in Washington DC is er alweer contact gelegd met de plaatselijke bevolking dus we hopen op een gezellige tijd. Wie weet lopen we nog even binnen bij Obama!

Cheers!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten