Pagina's

woensdag 21 juli 2010

Philly en komend weekend!

In plaats van een drankje bij Obama in de achtertuin hebben we zijn kantoor zondagochtend nog even bekeken, zoals te zien is op de foto’s!
Zondagmiddag kwamen we aan in Philadelphia. Het was alweer drukkend warm tussen alle hoge gebouwen. Dat zou wat beloven voor de volgende dag.
Nadat we ons geinstalleerd hadden zijn we wat gaan eten bij een Mexicaan.
Toen ik de volgende dag uit het raam keek goot het de lucht uit! Er was maar een oplossing: shoppen! Met drie paar nieuwe schoenen zijn we terug gekomen, toen was het inmiddels ook weer droog. Een prima oplossing dus!
Daarna hebben we Philadelphia bekeken. Via het oude gedeelte van de stad, waar we onder andere langs de Liberty Bell, Independance Hall en andere monumentale panden kwamen, zijn we naar een wat nieuwer, moderner gedeelte gelopen. Via het water daarna weer terug naar het hotel.
Het klinkt misschien kort, maar we hebben zeker 10 tot 15 km per dag gelopen vrijdag t/m dinsdag (uitgezonderd zondag door het rijden). Dit is in een temperatuur van 36C toch behoorlijk warm. Een zin die we dan ook vaak gebruiken is ‘wat hebben we het toch “zwaar” als arme studenten’ ;-)!
Met andere woorden; wat hebben we toch een mazzel dat we dit weer allemaal hebben kunnen doen!! Washington en Philadelphia, beide erg warm, maar ook beide super gaaf!
Zoals gezegd zijn we dinsdag teruggekomen. En we zouden onszelf niet zijn als we ook niet een beetje aan de studie dachten. Daar hebben we woensdag dus voor ingepland. Om maar meteen mijn zwakheid toe te geven: ik schrijf dit tijdens de les. Maar, we hebben geen internet in het appartement, en we moeten jullie toch een beetje op de hoogte houden!
Foto’s van Philadelphia zullen dus ook nog online komen.
Zoals ik al zei, woensdag voor de studie. Morgen (donderdag) vertrekken we namelijk weer (voor de tweede keer) naar Canada. Nee we vallen niet in herhaling, we gaan dit keer het volgende ondernemen: donderdag t/m dinsdag Canada, we gaan bezoek brengen aan: Quebec, Ottawa en Montreal! Een vol weekend dus weer, heerlijk!
Bovendien hebben we nog genoeg gepland staan voor als we terug komen uit Canada (lees: JFK Library, een concert, New England tour), je zou bijna denken dat we tijd te kort komen om te studeren....
Have a good one!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten