Pagina's

vrijdag 2 juli 2010

New York City!!

Als echte studenten gaan wij met de bus (ja dat leest u goed) naar New York City!!
Tijdens onze busrit echter speelde Nederland een wedstrijd tegen Brazilie. Kon dus ook niet anders dan dat wij in onze oranje outfit in de bus zaten. Een bus van een overigens Chinese busmaatschappij. Veel Chinese figuren dus, die hoe langer de wedstrijd duurde steeds chagrijniger gingen kijken. Zou het gelegen hebben aan de weddenschappen die zij op Brazilie hadden gezet, die ouwe gokkers, of vanwege mijn enthousiaste medeleven met oranje...?!
In de bus was het namelijk extra spannend. We gaan dan wel met de bus, maar wel een waar internet (in heel beperkte mate) beschikbaar is.
Gentleman Jasja had dan ook uitgezocht hoe we via de wifi de radio stream konden opvangen van Radio 1. Denk dan niet dat je een gelijkmatige verbinding te pakken hebt, constant updaten is het geval. Het commentaar verliep dan ook ongeveer zo: Robben aan de bal, twee man kwijt..., Robben, Robben, ROBBEN, ROBBEN!!!!!! En dan moest er weer opnieuw verbinding gemaakt worden om te horen wat Robben nou wel of niet voor elkaar had gekregen!
Maar we zijn DOOR!!

Vlak na de wedstrijd al dook de imposante skyline van Manhattan voor ons op. Wat een gaaf gezicht! Twee jaar geleden ben ik hier natuurlijk ook geweest en toen heb ik al enorm genoten van deze stad. Ik kijk er naar uit om dat komend weekend weer te gaan doen.

Rest mij nog even het concert van Lady Gaga te verslaan. Wij keurig op tijd bij het stadion, ik had voor de gelegenheid een blousje aan gedaan, toch een avondje uit zullen we maar zeggen.
Maar ik viel helemaal uit de toon. Wat een volk, heerlijk mensen kunnen kijken.
Toen we om 20u gingen zitten kwam eerst het voorprogramma, wat een DRA-MA!! Het heette semi-precious weapons. Een figuur met hoog blond haar en een veel te hoge stem die echt alleen maar stond te schreeuwen en te gillen, ik overdrijf hier niets aan. Voor meer bewijs, zie het verslag van Jasja!
Wat een verschrikking die kerel uit dat voorprogramma!
Daarna is natuurlijk alles beter.... Maar Lady Gaga was gelukkig ook echt zo slecht nog niet. De eerste paar nummers kende ik nauwelijks, die daarna wel en ook bracht ze een aantal nummers op de piano die niet vervelend waren om te horen. Zoals misschien wel blijkt zal ik niet snel nog een keer naar Lady Gaga gaan, maar het was wel absoluut een leuke avond waarop ik weer veel van onze medemensen gezien heb ;-)!
Nu inchecken in ons hotel in NEW YORK!!!!

1 opmerking: