Pagina's

woensdag 23 juni 2010

USA with the last 16!

Zojuist is de wedstrijd USA-Algerije afgelopen: USA is door naar de volgende ronde. Ik geloof dat het de Amerikanen over het algemeen weinig kan schelen omdat ze vooral geïnteresseerd zijn in basketball, softball etc, maar ik heb gespannen de wedstrijd gevolgd!

Met een gerust hart kan ik nu dan ook weer verder studeren, aangezien de wedstrijd toch wel erg spannend was had ik mijn boeken even weggelegd :p!

Gisteren een lange studiedag gehad, zonder colleges. Daarna wilden we in de Dining hall gaan eten, zoals dat vorig jaar ook in het Ihouse kon. Als je echter geen meal plan hebt (zoals wij) kost een verwarmde magnetron maaltijd daar ruim $ 16!
Als echte Nederlanders vonden we dit toch wat prijzig en zijn we maar een pizzaatje gaan eten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten