Pagina's

donderdag 17 juni 2010

Nieuwe reis!

Daar zit ik dan, tussen mijn koffers en nog een paar niet-ingepakte spullen. Want nog niet iedereen weet het, maar vandaag is het zover: ik vertrek weer voor twee maanden naar the States. Dit maal naar de oostkust, Boston om precies te zijn.

De komende twee maanden zal ik daar opnieuw een summer school volgen, nu aan het prestigieuze Harvard.

Samen met Jasja, die ik vorig jaar in Berkeley heb ontmoet, heb ik weer mooie plannen voor de komende zomer. Na weer een hoop voorbereidingen, zoals assessments, visum aanvraag, allerlei officiele documenten heen en weer sturen mogen wij allebei twee maanden studeren aan Harvard.

Op deze site wil ik jullie dan ook op de hoogte houden van alle avonturen en mijn ervaringen en kijk ik uit naar jullie reacties.

Nu nog even de laatste voorbereidingen treffen en dan naar het vliegveld!

7 opmerkingen:

 1. Whiehieeej!
  Veel plezier aan het prestigieuze Harvard ;-)
  Liefs, Niki

  Ps. Wat moet ik met die profielen doen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Juffrouw Roos, doet u zich een beetje gedragen aan de overzijde van de grote plas? Veel plezier en ik hou je online dagboekje in de gaten!;)

  X LidL.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een fijne tijd! Nol en Paulien!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaaf! Ik ga snel Skype installeren en internet aanleggen in mn nieuwe huisje, dan kunnen we kleppen. Kun je niet even een Fatboy voor me importeren? Die dingen zijn hier zo duur... Past vast in je koffer, hahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Jessica,

  Wat een avontuur weer, geweldig. Ik hoop dat je het heel leuk zult hebben daar en ... ehhh... dat je er wat leert ook (is mooi meegenomen, toch?) :-)

  Groetjes,
  Mario

  BeantwoordenVerwijderen
 6. WOW die foto's zien er zo vet uit!! Ik wil ook naar Boston!! :-) Mooi al die historische dingen die daar zijn, zoals de Kennedyfamily.. Jullie straat ziet er ook cool uit zeg, net een film! En wat is jullie eerste indruk wanneer je het vergelijkt met Berkeley?? Lijkt me wel heel anders daar toch? Veel plezier en wanneer beginnen de colleges?? xx Gabi

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Jessica, Heel leuk om je blog te lezen.
  Verbleef je op de campus van Harvard of heb je zelf een appartement gehuurd? Zo ja, hoe kwam je aan het adres? Anita

  BeantwoordenVerwijderen