Pagina's

maandag 28 juni 2010

Back, in the USA!

Daar zijn we weer, terug binnen de borders van de USA!
Toronto hebben we veilig kunnen verlaten, waarna we een rondje Lake Ontario hebben gereden en zijn gestopt in Kingston.
Dit is een mooi, klein stadje vlakbij de grens met Amerika. Hier hebben we even rond gelopen en aan het water (Lake Ontario dus) gezeten. Op werkelijk iedere straathoek zie je een kerkje staan. Erg mooi, het doet een beetje Iers aan.

Toevallig was er ook een groot outlet center om de hoek bij Kingston, dus behalve lekker rondgelopen heb ik ook de nodige inkopen gedaan. Hoe kan het ook anders: kicksen! En wat kleding van die ene outlet is natuurlijk ook nooit mis...!! Omdat er met credit card betaald werd moest er natuurlijk identificatie geshowed worden. De reactie van het kassameisje op mijn rijbewijs: ooooh my god, a pink drivers license, that's sooo cool!!! Ours is blue :-(

Bepakt en bezakt dus onze weg vervolgd. Tot onze grote teleurstelling geen lastig gedoe bij de Canadian - USA border. Behalve enkele vragen over waar we vandaan kwamen en hoe we elkaar kenden was er niets aan de hand. Geen stempels, geen zoekacties met honden (die er trouwens wel rondliepen), alleen een paar camera's.
We zijn dus weer veilig binnen in the US of A!

In Syracuse zijn we vanavond gestopt, al een eind op weg naar Cambridge, omdat ik morgen gewoon om 15.15u weer in de collegebanken moet zitten (ja het studerende leven gaat dus ook gewoon door hier). We hadden eigenlijk gedacht hier ook nog even rond te lopen maar konden niets vinden in de stad en zijn toen maar heel studentikoos "uit eten" geweest... (zie de foto's in picasa!).

Overigens staan ook de filmpjes online (zie Video pagina)

Komend weekend weer volop plannen, bijvoorbeeld New York!
Het vertrek stond gepland op donderdag, maar is verschoven naar vrijdag, deze lady ga-gaat donderdagavond namelijk wat anders doen ;-)!

Have a good one!

1 opmerking:

  1. Hey Jessica en Jasja,

    Geweldige verhalen weer! Zo maak je nog eens wat mee! Gelukkig kan ik door de foto's ook nog een beetje meegenieten, haha. Succes met studeren weer deze week en ik kijk uit naar de verhalen van New York. Al ben ik ook benieuwd wat je donderdagavond gaat doen... Je hebt lady gaga toch niet ook een twitterbericht gestuurd?!

    Groetjes,
    Laura

    BeantwoordenVerwijderen