Pagina's

dinsdag 22 juni 2010

First day of Classes

Dan is het ineens al maandag en beginnen de eerste lessen: blijkt dat hier toch wel echt serieus gestudeerd moet gaan worden. Een hoop te lezen en veel opdrachten te maken!

Het goede nieuws is dat mijn beide classes erg leuk en interessant zijn.
Voor international relations heb ik een erg enthousiaste docent, leuk om naar te luisteren en legt duidelijk uit. Hier heb ik in ieder geval al zin in!
Het andere vak, intellectual property is ook erg interessant. Al is hier de docent iets saaier op het eerste gezicht. Erg rustig en ingehouden, murmelt wat binnensmonds, dus is slecht te verstaan. Maar schijnt wel een hoge pief te zijn, als director van de Harvard Business Review (magazine).

Voor beide vakken drukken de docenten (zoals we dat in NL ook gewend zijn) ons echter wel op het hart: DON'T FALL BEHIND! Want het is "hard to catch up". Wel fijn om dan te beginnen met een achterstand, want ik had natuurlijk voor vandaag nog niet alles gelezen. Komende week dus maar even flink gas geven want ook het weekend zit al volgepland, en niet met studeren.

Het project auto huren is namelijk afgesloten, niet helemaal naar onze zin weliswaar, maar we hebben een auto gehuurd. Tevens hebben we drie hotels geboekt, om maar eens wat namen te noemen: Toronto, Buffalo, Niagara Falls...
Ik denk dat wij een mooi weekend tegemoet gaan!

2 opmerkingen:

 1. Ja hoor, mevrouw begint alweer met een achterstand!;p haha... En van t weekend ook weer niks aan je school doen. Dan maar door de weeks bikkelen jij!
  Zo te zien heb jij al heel veel gezien en gedaan, in het mooie weer! Hier in Nederlandis het ook mooi weer:) gelukkig!
  Geniet lekker van je paar dagen school & je weekend!
  xx Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Jessica,
  Het lijkt allemaal alweer te mooi om waar te zijn. Fantastische foto's en leuke verhalen! Jullie hebben het goed voor elkaar!
  Heel veel plezier aankomend weekend en succes met studeren;-)!
  Groetjes,
  Laura

  BeantwoordenVerwijderen