Pagina's

zaterdag 26 juni 2010

Buffalo

Na onze eerste collegeweek te hebben afgerond en toch ook wel redelijk hard te hebben gestudeerd vinden we het tijd voor een uitje, en niet zomaar een.

Vandaag zijn we vroeg weggegaan vanuit Cambridge (vanwaar de rental car service ons ophaalde, hoe luxe!).
Behalve dat, kregen we ongevraagd nog een "free upgrade" van de grootte van de auto, daar deden ze daar blijkbaar niet zo moeilijk over, vervelend voor ons, aangezien we de hele dag met z'n tweeen (!) in deze slee zouden moeten doorbrengen.
Alsof het nog niet genoeg was, was het ook nog een gloednieuwe auto, had nog geen 1000 mile gereden wist de trotse verhuurder ons wel 6 keer in 5 minuten te vertellen. We hebben maar niet gezegd dat we dus naar Canada op en neer gaan, in een rondje om Lake Ontario, maar gezegd dat we een rondje New England doen (wat zal 'ie schrikken als 'ie straks op de km-teller kijkt...).

Maar hoe dan ook, een prima bak en na ruim 6,5 uur gereden te hebben stapten we uit in Buffalo. In een motel (wat je amper zo mag noemen) ingechecked en vervolgens downtown Buffalo verkennen. We hadden gezien dat de City Hall van Buffalo een zogenaamd "observation deck" heeft, vanwaar je mooi over de stad (tot aan Canada, ligt net voor de grens) kunt kijken, aangezien het 't hoogste gebouw in Buffalo is. Toen wij aankwamen was dit echter helaas al dicht. Een aardige man hoorde ons echter vragen naar dit observation deck en wist ons te vertellen dat er een feestje was. Zo gezegd, zo gedaan, wij uitgenodigd voor het feestje (ter ere van het bestaan van de stad) en dat sla je natuurlijk niet af, als Nederlandse studenten. Zeker niet omdat er gratis eten en drinken was ;-)!

We hebben een mooi uitzicht gehad over Buffalo (zie foto's en tevens de filmpjes).
Nu zijn we weer terug in het "motel". Morgen gaan we naar de Niagara Falls en door naar Toronto. Dat gaat nog wat worden aangezien daar ook dit weekend de G8-G20 summit wordt gehouden. Het zal dus wel erg druk worden en lastig zijn om de grens over te komen... wordt vervolgd! Voor nu, zie foto's en filmpjes!
Ohja, voor mensen die het filmpje van de Bellagio gordijnen vorig jaar leuk vonden, er is een vervolg (rental car)! Maar vanwege de superslechte internetverbinding hier komen de filmpjes later dit weekend online!

Have a good one!

1 opmerking:

  1. Jaja, tuuuurlijk het zal wel weer... :P Maar de selectie van het 'motel' niet uitgezocht op de kwaliteit van internet? ;) Dit is toch wel een verbeterpuntje voor volgend weekend! Enjoy your weekend! X, Yannika

    BeantwoordenVerwijderen